NL | MOOC -Open Solutions 4 Lifelong Learning | Brand New Inclusion

Welkom bij de Massive Open Online Course “Open Solutions for Lifelong Learning”, ontwikkeld door het partnerschap Brand New Inclusion!

Cursusbeschrijving

Brand New Inclusion is een Erasmus+ -project onder het KA220 Cooperation Partnership for School Education, geleid door Archilabò Società Cooperativa Sociale in samenwerking met een partnerschap bestaande uit verschillende organisaties uit 4 Europese landen.

De MOOC is ontworpen om volledig toegankelijk te zijn in een asynchrone modus, wat betekent dat alle materialen beschikbaar zijn vanaf het moment van de cursusregistratie. Deze aanpak faciliteert een gepersonaliseerd tijdbeheer voor het aangaan van de inhoud op basis van individuele beschikbaarheid en specifieke interesses of behoeften voor diepere verkenning.

De training is gericht op het definiëren van normen voor het gebruik van open oplossingen in afstandsonderwijs en in de klas.

De MOOC bestaat uit vier lessen, samen met deze korte oriënterende introductie:

Open inhoud

De eerste les is gewijd aan open content voor geïntegreerd digitaal onderwijs, met een zorgvuldige focus op thema’s van toegankelijkheid, inclusie, studentenbetrokkenheid en het maken en delen van digitale inhoud.

Open hulpmiddelen

De tweede les gaat over open tools, omvattende platforms, web -apps en innovatieve methoden die vrij toegankelijk zijn. Deze tools versterken een empowerment perspectief op technologie voor onderwijs en beoordeling.

Open praktijken

De derde les concentreert zich op open praktijken en omvat al die onderwijspraktijken die rechtstreeks de relationele dimensie van de leraar-student dynamiek omvatten. Boeiende reflecties worden verstrekt over het concept van inclusie op scholen en de cruciale rol van digitale vaardigheden bij het construeren van een leeromgeving die de uitdagingen van het heden aanneemt.

STEAM-KIT

Ten slotte zul je in de laatste les de methodologische backstage van de STEAM-KIT verkennen, het tweede projectresultaat gecoördineerd door UC Leuven.

Navigatie tussen de modules en lessen is niet lineair of beperkt.

Elk onderwerp en les kunnen op zichzelf staan ​​en u bent vrij om de inhoud te consumeren in de volgorde die u nodig acht. We raden echter aan om de materialen te ervaren in overeenstemming met de structuur van de MOOC, omdat de inhoud wordt gepresenteerd met een interne verhalende samenhang.

🇪🇺 Co-gefinancierd project door Erasmus+ programma van de Europese Commissie | Projectcode: 2021-1-IT02-KA220-SCH-000029596

en_USEnglish
Scroll to Top